Depressie-behandeling in Groningen

Ingespeeld op studenten

Meerdere locaties

Korte wachttijden

Heb je last van een depressie en zoek je een plek die jou de juiste depressie-behandeling biedt in Groningen? Kom dan eens langs bij StudentArts. Onze specialisten hebben zich gericht op studenten, maar ook omwonende zijn bij ons op de juiste plek. Wij ondersteunen jou op een manier die voor jou passend is.

Wil je jezelf inschrijven of meer informatie?

Een depressie-behandeling door specialisten in Groningen

Wanneer je langskomt bij een van de vestigingen van StudentArts in Groningen, ben je zeker van een depressie-behandeling waarbij je de juiste psychologische hulp krijgt. Zowel in Zernike, op het Hanzeplein als in de Noorderhaven bevindt zich een locatie. Zo is er altijd een vestiging bij jou in de buurt waar je terecht kan. Dankzij de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers, beschikken zij over de benodigde expertise om jou zo goed mogelijk te ondersteunen.

Bel voor meer informatie

Wens je meer informatie over wat onze specialisten in Groningen voor jou kunnen betekenen tijdens een depressie-behandeling? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze diensten. Maak een afspraak door te bellen naar 050-2110911 of stuur een e-mail naar info@studentenarts.nl. Ook zijn wij van maandag tot en met vrijdag via onze online chat bereikbaar wanneer je op voorhand nog vragen hebt.

Schrijf je vandaag nog in en geniet van de voordelen van StudentArts:

Inschrijven