Chlamydia en Gonorroe test

Ingespeeld op studenten

Meerdere locaties

Korte wachttijden

Wanneer je een SOA test wilt bestellen, ga je hiervoor naar de website van StudentArts. Bij ons ben je verzekerd van een betrouwbare en veilige test. Wij beschikken over drie locaties in Groningen waar ervaren specialisten klaar staan om jou te voorzien van gedegen informatie bij vragen.

Wil je jezelf inschrijven of meer informatie?

Wanneer een soa test aanvragen?

Wanneer je onveilige seks hebt gehad, is het verstandig om een gonorroe test aan te vragen. Onder onveilige seks wordt seks zonder condoom, seks met gebruik van seksspeeltjes, orale en anale seks verstaan. Gonorroe is een infectie die je oploopt via:

  • Sperma
  • Bloed
  • Speeksel
  • Blaasjesvocht
  • Huid-tegen-huid contact

Op het internet zijn veel doe-het-zelf soa-testen te vinden, echter zijn deze vaak onbetrouwbaar. Daarom bestel je een test het best bij een specialist, om zeker te zijn van de veiligheid en betrouwbaarheid.

Vraag een test aan bij een specialist

Houd er rekening mee dat je een soa test pas na drie weken, na onveilig seks, kan laten testen. Is dit tijdsbestek voorbij? Vraag dan eenvoudig online een test aan bij StudentArts in Groningen. Wij voorzien je graag van advies bij al je vragen. Heb je last van een huidziekte of van eenvoudige kwalen? Ook dan helpen we je graag. Bel naar 050-2110911 of stuur een e-mail naar info@studentarts.nl.

Schrijf je vandaag nog in en geniet van de voordelen van StudentArts:

Inschrijven