Inschrijven huisarts

Ingespeeld op studenten

Meerdere locaties

Korte wachttijden

Wanneer je je als student of omwonende in Groningen wilt inschrijven bij een huisarts, ga je hiervoor naar StudentArts. Wij beschikken over ervaren specialisten, verdeeld over drie locaties in Groningen. Zowel in Zernike, Hanzeplein als Noorderhaven is een vestiging van ons te vinden. Op deze manier is er altijd een locatie die voor jou goed te bereiken is.

Wil je jezelf inschrijven of meer informatie?

Wat wij na het inschrijven voor jou betekenen als huisarts

Na het inschrijven, staan wij als huisarts voor jou klaar op verschillende gebieden. Zo kun je bij ons terecht voor een reisvaccinatie en eenvoudige kwalen, maar ook voor psychologische hulp bij een depressie. Heb je last van een chronische ziekte of een huidaandoening? Ook dan staan onze specialisten voor jou klaar. Dankzij hun jarenlange ervaring, voorzien ze jou graag van gedegen advies en zoeken ze de beste oplossing voor jouw kwaal.

Kom langs bij een specialist

Na het inschrijven bij StudentArts in Groningen, fungeren wij niet enkel als huisarts, maar ook als sportarts of gynaecoloog. Dus heb je last van een sportblessure of wellicht van vrouwelijke problemen? Neem dan contact met ons op en kom langs bij een vestiging bij jou in de buurt. Om een afspraak te maken bel je naar 050-2110911. Heb je op voorhand nog vragen of wens je meer informatie over onze diensten? Stuur dan een e-mail naar info@studentenarts.nl.

Schrijf je vandaag nog in en geniet van de voordelen van StudentArts:

Inschrijven