Soa vragen

Ingespeeld op studenten

Meerdere locaties

Korte wachttijden

Vermoed je dat je een soa hebt en heb je vragen over de behandeling hiervoor? Dan neem je contact op met StudentArts. Wij hebben drie locaties in Groningen, van Hanzeplein tot Zernike en Noorderhaven, met specialisten die klaar staan om jou te voorzien van deskundig advies. Wij hebben ons gericht op het helpen van studenten, maar ook omwonende zijn bij ons meer dan welkom.

Wil je jezelf inschrijven of meer informatie?

Een soa; wij beantwoorden al jouw vragen

Je hebt vast een hoop vragen wanneer je vermoed een soa te hebben en je wilt natuurlijk weten wat hier de beste behandeling voor is. Onze vakbekwame medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten precies welke behandeling aansluit bij een soa. Zo denken sommige mensen dat je enkel een infectie oploopt door seks zonder condoom. Echter is het ook mogelijk om een soa te krijgen door middel van orale seks, anale seks of door gebruik van speeltjes. Wil je het liefst thuis er achter komen of je een soa hebt, voordat je naar ons toe stapt voor een behandeling? Bestel dan online een soa-sneltest op onze website. Onze test is volledig betrouwbaar en veilig in gebruik.

Laat je behandelen bij een specialist

Bij StudentArts in Groningen weten we als geen ander met welke behandeling jij het snelst van een soa afkomt. Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt over een vermoedelijke soa of wanneer je een afspraak wilt maken voor een behandeling. Bel hiervoor naar 050-2110911 of stuur een e-mail naar info@studentenarts.nl. Bij ons heb je altijd online inzage in jouw medische dossier. Heb je last van eenvoudige kwalen of wens je psychologische hulp? Ook dan helpen wij jou graag verder.

Schrijf je vandaag nog in en geniet van de voordelen van StudentArts:

Inschrijven