Studentenartsen

Ingespeeld op studenten

Meerdere locaties

Korte wachttijden

Bij StudentArts in Groningen vind je studentenartsen die klaar staan om jou verder te helpen op verschillende gebieden. Met maar liefst drie vestigingen in Groningen, vind je altijd een locatie bij jou in de buurt. Onze specialisten hebben zich voornamelijk gericht op studenten, maar ook omwonende zijn welkom.

Wil je jezelf inschrijven of meer informatie?

Studentenartsen met vele disciplines

Van eenvoudige kwalen tot een chronische ziekte; je rekent op onze studentenartsen. Onze deskundige medewerkers beschikken over verschillende expertises. Hierdoor zit er altijd een specialist in ons team met de juiste discipline om jou te helpen. Dankzij de jarenlange ervaring bieden onze specialisten de juist ondersteuning bij psychologische hulp, maar weten ze ook als geen ander de beste oplossing bij een huidaandoening. Wil je enkel een anticonceptietest of een soa-test online bestellen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Kies voor een gespecialiseerde huisarts voor studenten

Ben je als student net verhuisd naar Groningen en op zoek naar een huisarts? Schrijf je dan in bij StudentArts. Onze studentenartsen zijn gespecialiseerd om jou te ondersteunen. Zowel in Zernike, Noorderhaven als op het Hanzeplein vind je onze vestigingen terug. Bel naar 050-2110911 om een afspraak te maken. Heb je op voorhand nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@studentarts.nl.

Schrijf je vandaag nog in en geniet van de voordelen van StudentArts:

Inschrijven