Een anticonceptietest

Ingespeeld op studenten

Meerdere locaties

Korte wachttijden

Voor een anticonceptietest ga je naar StudentArts in Groningen. Deze test haal je eenvoudig bij een van onze locaties. Wij beschikken over een vestiging op de Noorderhaven, op het Hanzeplein en op Zernike. Op die manier is er altijd een locatie goed te bereiken voor jou. Wij helpen je graag verder.

Wil je jezelf inschrijven of meer informatie?

Gedegen advies bij een anticonceptietest

Ben je de anticonceptiepil een keer vergeten of is er iets mis gegaan met een ander anticonceptiemiddel, maar kom je daar pas achter nadat je geslachtsgemeenschap hebt gehad? Dan is het verstand om een anticonceptietest te halen. Hiermee kan je uitsluiten of dit gevolgen heeft en of je wel of niet zwanger bent geraakt. Wil je graag een kindje en wil je weten of het al gelukt is? Ook dan kan een anticonceptietest je zekerheid geven. Wanneer je deze test bij een van onze vestegingen koopt, bijvoorbeeld bij het Hanzeplein, voorzien onze studentenartsen jou graag van gedegen advies indien gewenst.

Koop een test bij een specialist

Om zeker te zijn van een betrouwbare anticonceptietest, haal je deze het best bij een specialist. Geeft de test aan dat je niet zwanger bent, maar heb je toch het idee dat er iets niet helemaal goed zit? Maak dan een afspraak bij onze gynaecoloog in Groningen. Bel hiervoor naar 050-2110911 of stuur een e-mail naar info@studentarts.nl. Wij helpen jou graag verder!

Schrijf je vandaag nog in en geniet van de voordelen van StudentArts:

Inschrijven