Online een soa-test bestellen

Wil je online een soa-test bestellen? Neem dan een kijkje op de website van Studentarts. Wij zijn een huisarts in Groningen met drie locaties waar je terecht kan voor een goedkope soa-sneltest. Houdt er rekening mee dat een behandeling van een anale soa anders is dan een vaginale of orale soa, waardoor je soms meerdere testen moet aanvragen. Wil je meer informatie over een soa-sneltest? Onze specialisten vertellen je er graag meer over.

Wanneer online een soa-test bestellen

Een soa is een infectie die je oploopt bij onveilige seks. Dit is niet alleen seks zonder condoom, maar ook bij gebruik van seksspeeltjes of bij orale of anale seks het geval. Een infectie is op te lopen via:

  • Sperma
  • Bloed
  • Speeksel
  • Blaasjesvocht
  • Huid-tegen-huid contact

Wanneer dit het geval is geweest, doe je er goed aan om online een soa-test te bestellen. Op het internet zijn veel doe-het-zelf testen te vinden, echter zijn vele van deze vaak onbetrouwbaar. Wanneer je een soa-sneltest in onze webshop bestelt, ben je er 100% zeker van dat deze veilig en betrouwbaar is. Een infectie is niet op te lopen via een wc-bril, hiervoor hoef je dus niet online een soa-test te bestellen.

Hoe het werkt

Na het online bestellen van een soa-test, voer je de soa-sneltest gewoon bij jou thuis uit. Wanneer je klaar bent met het uitvoeren van de test, stuur je het setje per post naar het gecertificeerde laboratorium waar wij mee samenwerken. Zodra de resultaten bij ons bekend zijn, sturen wij deze per mail naar je toe of nemen we telefonisch contact met je op. Houdt er rekening mee dat je een test voor Gonorroe of Chlamydia pas na drie weken na de onveilige seks kan doen. HIV, Lues en Hepatitis is zelfs pas na drie maanden te testen.

Bestel jouw soa-sneltest eenvoudig online

Heb je onveilige seks gehad en twijfel je, of wil je uitsluiten, of je een infectie hebt opgelopen? Dan is het niet onverstandig om online een soa-test te bestellen. Wanneer je nog vragen hebt over de behandeling van een infectie of het uitvoeren van een soa-sneltest, staan de specialisten van StudentArts in Groningen je graag te woord. Neem contact met ons op door te bellen naar 050-2110911 of stuur een e-mail naar info@studentarts.nl. Dankzij onze jarenlange ervaring, voorzien wij jou graag van gedegen advies bij diverse kwalen.

Schrijf je vandaag nog in en geniet van de voordelen van StudentArts:

Inschrijven