Reizigersadvies en vaccinatie voor iedereen

Heb je een vakantie of andere trip gepland naar een plek waarvoor je een reisvaccinatie nodig hebt? StudentArts is lid van de LCR. We kunnen je inenten met de juiste vaccinaties voor je op reis gaat. De vaccinaties en het consult worden direct afgerekend.

Reisformulier invullen

De tarieven zijn (per consult/vaccinatie):

Consult

€29,95

Hepatitis A

€65,95

Vervolg Consult

€15,95

Hepatitis B

€54,95

DTP 

€ 33,00

Hepatitis A+B

€72,95

Buiktyfus 

€43,95

Teken encefalitis (FSME)

€62,95

Rabiës

€88,95

Spoedconsult
(vertrek binnen 48 uur)

€33,95

Het is bij ons NIET mogelijk om de Gele koorts te krijgen, hiervoor verwijzen wij naar de GGD
Het spoedconsult bedrag komt boven op de gewone consult kosten. Voor het maken van een spoedafspraak dient er telefonisch contact opgenomen te worden.

Klik hier om het reisadvies intake formulier in te vullen, daarna kan je hier een afspraak maken.

Let op: vul eerst het formulier in en maak dan een afspraak, zonder het invullen van het formulier kunnen we je NIET helpen en zal de afspraak worden geannuleerd. 

Waarom een reisvaccinatie?

Wanneer je een vakantie, zakenreis of andere trip hebt gepland naar bepaalde gebieden, is het mogelijk dat je een reisvaccinatie nodig hebt. Reizen naar landen in Azië, Afrika, Amerika, rond de Middellandse Zee, Oost-Europa en het Caribische gebied neemt namelijk gezondheidsrisico’s met zich mee. In deze landen komen infectieziekten voor. Denk hierbij aan hepatitis A, buiktyfus, gele koorts en malaria. Daarbij zijn vaak de hygiënische omstandigheden matig tot slecht. Ook dit kan leiden tot ziekte. Onze specialisten in Groningen weten precies welke vaccinaties zij moeten inenten zodat jij veilig op reis kan. Sommige reisvaccinaties worden in twee delen opgedeeld om jou volledig te beschermen tegen de desbetreffende ziekte. Er zijn ook vaccinaties die 2 of 3 keer gegeven worden. De kosten van de vaccins zijn per stuk, dus als je meerdere vaccinaties moet hebben betaal je per vaccinatie het bedrag wat hierboven staat aangegeven.

Informeer welke reisvaccinatie voor jou verstandig is

Als je naar een gebied gaat die gezondheidsrisico’s met zich mee brengt, zullen onze medewerkers in Groningen niet enkel de verplichte reisvaccinaties aan je voorleggen, maar ook andere vaccinaties die verstandig zijn voor jouw geplande reis. Ga je bijvoorbeeld backpacken en weet je nog niet zeker welke landen je gaat bezoeken? Laat je dan ook inenten voor de gebieden die je wellicht wilt gaan bezoeken tijdens jouw reis. Je kan namelijk beter het zekere voor het onzekere nemen wanneer je geen risico wilt lopen op bepaalde ziekten.

Laat je inenten voor jouw reis

StudentArts in Groningen voorziet jou graag van alle benodigde informatie over de vaccinaties. die jij nodig hebt. Klik hier om een afspraak te maken voor reisadvies en vaccinatie. Heb je nog vragen over een reisvaccinatie? Stuur dan een mail naar info@studentarts.nl.

Schrijf je vandaag nog in en geniet van de voordelen van StudentArts:

Inschrijven