Sportarts in Groningen

Ben je als student op zoek naar een sportarts in Groningen? Dan helpen we je bij StudentArts graag verder. Wij werken samen met diverse artsen die werkzaam zijn in het Martini Ziekenhuis en die gespecialiseerd zijn op het gebied van sport. Bij hen kan je terecht voor allerhande beweging gerelateerde klachten, onderzoeken en adviezen.

 
Een ervaren sportarts in Groningen voor jou

Wanneer je naar een ervaren sportarts gaat waar wij als dokter in Groningen mee samenwerken, profiteer je van diverse voordelen. Zo zijn er korte wachttijden en word je meestal binnen één week al geholpen. Ook hebben deze artsen een uitgebreid netwerk en korte lijnen van en naar andere specialisten en (sport)fysiotherapeuten, mocht dit nodig zijn. Bovendien zijn deze artsen gespecialiseerd in diverse gebieden:

  • Sport, bewegen en beweeg gerelateerde aandoeningen
  • Chronische ziekten en bewegen
  • Trainingsleer en inspanningstesten

Vraag advies aan een specialist

Wanneer je voetbalt bij een studentenvereniging in Groningen en een blessure oploopt, helpt een sportarts waar wij bij StudentArts mee samenwerken jou graag verder. Onze ervaren sportartsen voorzien jou bovendien van gedegen advies om sportblessures in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen. Voor een consult heb je wel een verwijzing van ons nodig en zal je je moeten inschrijven bij ons. Bel hiervoor naar 050-2110911 of stuur een e-mail naar info@studentenarts.nl.

Sport Fysiotherapie; 
Tom Kroon, locatie ACLO sportcomplex, maak online een afspraak;

Fysiotherapie Kroon

Schrijf je vandaag nog in en geniet van de voordelen van StudentArts:

Inschrijven