Studentarts gebruikt Zivver.


ZIVVER

Studentarts gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie. Regelmatig versturen wij privacygevoelige informatie via e-mail. Door een e-mail via ZIVVER te versturen, garanderen wij dat vertrouwelijke informatie volgens de modernste beveiliging wordt verstuurd. En dat niemand anders behalve jij de inhoud van de e-mail kan lezen.

Wat merk je als van het gebruik van ZIVVER?

Je kan altijd rekenen op de zorg die je van ons gewend bent, plus de garantie dat de inhoud van het e-mailbericht alleen maar door jezelf gelezen kan worden. Privacygevoelige informatie willen we tenslotte niet met anderen delen. Als je een e-mail ontvangt die veilig via ZIVVER is verstuurd, opent je een link die ZIVVER jou toestuurt. Het is niet nodig een account aan te maken. En uiteraard zal ZIVVER jouw nooit reclame toesturen.

Hoe open je een bericht die via ZIVVER is verstuurd?

Heb je een e-mail ontvangen van ons via ZIVVER? Dan open je dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de webpagina van ZIVVER. Hier moet je nog een wachtwoord invullen. In de mail die je hebt ontvangen staat ook jouw wachtwoord in. Dit is voor iedereen persoonlijk.

Wil je reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd?

Je leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina die lijkt op een mailprogramma. Als je op het bericht wilt reageren, dan kan dat rechtstreeks vanuit deze pagina. Onder het ontvangen bericht kunt je gelijk een bericht typen om te reageren. je verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvangt je een notificatie via e-mail.

Geef ons wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door!

Het is belangrijk dat jij wijzigingen in je e-mailadres of telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met jouw blijven communiceren. Wijzigingen kunt aan ons doorgeven via de website.

Meer over ZIVVER

ZIVVER biedt een oplossing voor het veilig versturen van berichten via e-mail, chat en file transfer. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud zoals patiëntgegevens, BSN-nummers of andere informatie die je veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent: zeker weten dat niemand anders dan de verzender en ontvanger het bericht kunnen lezen. Dus ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER dat organisaties gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Schrijf je vandaag nog in en geniet van de voordelen van StudentArts:

Inschrijven