Huisarts in Groningen

Ingespeeld op studenten

Meerdere locaties

Korte wachttijden

Ben je op zoek naar een dokter in Groningen omdat je net als student naar deze mooie stad verhuisd bent? Schrijf je dan in bij StudentArts. Wij beschikken over ervaren huisartsen die ingespeeld zijn op studenten. Kom langs bij onze vestiging in Zernike, op het Hanzeplein of aan de Noorderhaven.

Wil je jezelf inschrijven of meer informatie?

Een dokter met vele kwaliteiten in Groningen

Wanneer je op ons als jouw nieuwe dokter in Groningen vertrouwt, profiteer je van een huisarts met vele kwaliteiten. Zo bieden wij een helpende hand bij eenvoudige kwalen, maar ook bij een chronische ziekte of voor psychologische hulp kun je op ons rekenen. Doordat onze specialisten beschikken over verschillende expertises, is er altijd iemand om jou goed te ondersteunen. Zo is er een fysiotherapeut waar we mee samenwerken en een sportarts die jou kan helpen bij diverse sportblessures. Wil je enkel een vaccinatie voor een geplande reis? Eveneens hiervoor ben je bij ons op de juiste plek.

Maak een afspraak

Wat jouw vraag of kwaal ook is, onze specialisten onderzoeken graag hoe ze jou het best kunnen helpen. Maak online een afspraak op een datum en tijd dat voor jou goed uitkomt of bel hiervoor naar 050-2110911. Heb je op voorhand nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@studentarts.nl. Voor vele kleine kwalen beschikken wij als dokter in Groningen over gedegen informatie waardoor u geen afspraak hoeft te maken.

Schrijf je vandaag nog in en geniet van de voordelen van StudentArts:

Inschrijven