Online Chat

Bij StudentArts in Groningen kun je gebruik maken van een online huisarts chat. Ben je een patiënt bij ons en heb je snel een antwoord nodig op een korte vraag? Dan stel je in deze chat direct via Whatsapp jouw vraag. Onze ervaren specialisten voorzien jou dan zo spoedig mogelijk van een deskundig advies.

Hoe de online huisarts chat werkt bij ons in Groningen

  • voeg eerst ons nieuwe telefoonnummer toe aan uw telefoonlijst: 
  • Open WhatsApp en zoek ons nummer op via ‘contacten’. Nu kunt u direct het gesprek beginnen!
  • Begin het gesprek met je naam en geboortedatum. Indien dit niet gedaan wordt, zul je geen reactie ontvangen op jouw bericht.
  • Heb je bijvoorbeeld vragen over soa’s of kleine kwalen? Dan stel je deze vervolgens via WhatsApp aan onze medewerkers. Zij sturen jou zo snel mogelijk een bericht terug met gedegen advies.

Stel jouw vraag via onze online chat

Bij StudentArts in Groningen zijn we van maandag tot en met vrijdag bereikbaar voor onze online huisarts chat tussen 08:30 uur en 17:00 uur. Via onze chat kun je vragen stellen, echter is het niet mogelijk om via hier een afspraak in te plannen. Dus wil je een afspraak maken voor een reisvaccinatie of iets anders? Bel dan naar 050-2110911 of maak online een afspraak. Maak je geen gebruik van WhatsApp, maar wil je toch graag op voorhand een vraag stellen? Stuur dan een e-mail naar info@studentarts.nl  Ook dan ontvang je zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

Schrijf je vandaag nog in en geniet van de voordelen van StudentArts:

Inschrijven